Kom til middag med Timothée Chalamet og Armie Hammer før Oscar-showet

Kom til middag med Timothée Chalamet og Armie Hammer før Oscar-showet
Timothée Chalamet og Armie Hammer på konkurrencens website.

Biografaktuelle ’Call Me By Your Name’ har modtaget stor anerkendelse, blandt andet gennem fire Oscar-nomineringer, hvoraf hovedrolleindehaver Timothée Chalamet er den yngste i kategorien ’Bedste mandlige hovedrolle’ i næsten 80 år.

Nu inviterer han, medskuespiller Armie Hammer og instruktør Luca Guadagnino til middag den 4. marts før Oscar-showet. De har netop opstillet en konkurrence, hvor vinderen og en ven bliver fløjet til Los Angeles, deltager i ’Call Me By Your Name’-holdets præ-Oscar-middag og får en signeret udgave af ’Call Me By Your Name’-romanen, som filmen er bygget på.

For at deltage skal man donere mindst 10 dollars til en af de to velgørende organisationer The Trevor Project, som bekæmper selvmord blandt LGBT-unge, eller The Foundation for the AIDS Monument, som indsamler penge til etableringen af et vedvarende kunstprojekt til at mindes de forfærdelige følger, AIDS har haft på nationen.

Du kan deltage i konkurrencen HER.

Læs også: ’Call Me By Your Name’-stjernerne lagde en italiensk landsby ned med unik fanfest 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af