Sean Penn svarer på kritik af sin nye roman: »Jeg er 57, og min pool er opvarmet. I kan sige, hvad I vil«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste måned debuterede Sean Penn som romanforfatter med ’Bob Honey Who Just Do Stuff’, som på satirisk facon følger den internationale lejemorder Bob Hope, der slår ældre mennesker ihjel med en mukkert.

Bogen er ikke just blevet velmodtaget af de amerikanske anmeldere, der generelt er enige om, at den er rodet og amatøragtigt skrevet.

I sit besøg hos Conan O’Brien i sidste uge fik Penn mulighed for at svare tilbage på kritikken.

»En tendens i dag er at sætte spørgsmålstegn ved alle mennesker og at selvcensurere«, siger Penn.

»Til alle, som er blevet stødt, vil jeg gerne sige… jeg gjorde mig umage med at skrive en bog, som starter på side 1 og slutter, når den slutter. Og hvis man læser historiens ende i dens kontekst, vil jeg sige: Jeg er 57, og min pool er opvarmet. I kan sige, hvad I vil«.

Den nyslåede romanforfatter synes altså ikke at give meget for kritikerne af sit nye værk. Se hans svar herover.

Læs også: Netflix’ dokumentarserie ’The Day I Met El Chapo’ er landet – og Sean Penn vil ikke have, at du ser den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af