Halvvoksen Terkel hænger Anders Matthesen ud – forfærdelige forhold under ‘Terkel i knibe’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til jul har Anders ‘Anden’ Matthesens kommende børnefilm ‘Ternet Ninja’ premiere. Det er ikke første gang, at Matthesen står bag kameraet på en film til og om børn. Det gjorde han også med ‘Terkel i knibe’ fra 2004, der blev en stor succes og blev set af over 300.000 i de danske biografer.

Tilsyneladende var det dog ikke kun sjov og spas at indspille den ellers morsomme ‘Terkel i knibe’. Det fortæller den nu halvvoksne hovedrolleindehaver Terkel i et videointerview.

Terkel fortæller at han hurtigt knyttede sig til Matthesen, da han blandt andet havde købt kanelgifler til Terkel. Men så gik optagelserne i gang.

»Det var lange dage, og tit kunne han godt være virkelig barsk« fortæller Terkel. »Han kommanderede meget og skældte ud. Men det værste var jo næsten, når han blev god igen, så insisterede han på at sige undskyld. Så blev jeg bedt om at blive efter fyraften. Så ville han lege bugtaler«.

Terkel går ikke meget mere i detaljer, men fortæller at både han, Jason og Silas forlod optagelserne med ar på sjælen. Terkel står frem, da han ikke ønsker, at de børn, der medvirker i ‘Ternet Ninja’, skal gå det samme igennem.

Videoen blev vist til Matthesens netop overståede 25-års jubilæumsshow.

Selvom Terkel ikke havde den bedste oplevelse med Matthesen, er han muligvis også at finde i ‘Ternet Ninja’, da den foregår i samme univers som ‘Terkel i knibe’.

‘Ternet Ninja’ har premiere den 25. december.

Hør Anders Matthesen i komikerpodcasten Punchline: »Hvis mit navn bliver nævnt, tager jeg til genmæle – det er en sport for mig«

Læs også: Første trailer til Anders Matthesens ‘Ternet Ninja’ byder på gensyn med Onkel Stewart

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af