Lady Gaga-parodi er spot on i ‘Saturday Night Live’-parodi på årets Oscar-felt

Oscar-aftenen nærmer sig med hastige skridt, men fornemme filmpriser er ikke det eneste, Hollywood konkurrerer om.

I en velplaceret sketch fra weekendens udgave af ’Saturday Night Live’ er en håndfuld af de nominerede skuespillere og instruktører også konkurrenter i en omgang af gameshowet Family Feud, og klippet byder på nogle rammende parodier af kandidaterne i årets Oscar-felt.

Opdelt i hold af movie newbies og film veterans finder man blandt andre Olivia Colman (spillet af Cecily Strong), som introduceres som »én ved navn Olivia Colman« fra filmen ‘The Favor You Right’, Glenn Close (Kate McKinnon), som slet ikke kan holde op med at spille skuespil, og en særligt præcis parodi af en vildtfraserende Lady Gaga (Melissa Villaseñor), som er nødt til at have Bradley Cooper ved sin side hele tiden, og som desuden naturligvis kommer ind på sit nu famøse »99 procent«-citat.

Læs også: Alec Baldwin spidder Trump i ’SNL’ – Trump ønsker straf mod sådanne »republikaner-lejemord«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af