Donald Trump hidser sig op over genudsendelse af ‘Saturday Night Live’ – vil have programmet undersøgt

Donald Trump hidser sig op over genudsendelse af ‘Saturday Night Live’ – vil have programmet undersøgt
Alec Baldwins parodi af Donald Trump er et tilbagevendende segment i 'Saturday Night Live'.

Det er ikke noget nyt, at Donald Trump ikke er blandt de største fans, når Alec Baldwin giver den som rablende præsident i sin tilbagevendende parodi hos ’Saturday Night Live’. Så selvfølgelig sad han klar ved tasterne, da weekendens afsnit havde et indslag med Baldwins lidet flatterende Trump-efterligning – også selvom det var en genudsendelse.

Præsidenten nøjes dog ikke med bare at være utilfreds. I sine tweets giver han udtryk for, at han mener, at sketchene er alvorlige nok til en føderal undersøgelse.

It’s truly incredible that shows like Saturday Night Live, not funny/no talent, can spend all of their time knocking the same person (me), over & over, without so much of a mention of “the other side.” Like an advertisement without consequences. Same with Late Night Shows……

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 17. marts 2019

Ifølge Entertainment Weekly er anklagerne er mere end tvivlsomme. Den form for humor er nemlig beskyttet af retten til fri tale, og instanserne, han henviser til, arbejder for at sikre lige taletid under valgkampe og har altså intet at gøre med en siddende præsident.

Læs også: Netflix fjerner autentiske togulykke-optagelser i ’Bird Box’ – udsender officiel undskyldning

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af