Quentin Tarantino deler nye detaljer om Leonardo DiCaprio og Brad Pitts karakterer i ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Quentin Tarantino deler nye detaljer om Leonardo DiCaprio og Brad Pitts karakterer i ‘Once Upon a Time in Hollywood’
Leonardo DiCaprio i Quentin Tarantinos kommende 'Once Upon a Time in Hollywood'. (Foto: Andrew Cooper/©2019 Sony Pictures Entertainment)

Selvom Quentin Tarantinos Hollywood-epos ‘Once Upon a Time in Hollywood’ er en af årets mest imødesete film, er det stadig småt med plotdetaljer. Vi ved, at den udspiller sig i det skelsættende år 1969, hvor den amerikanske filmindustri ændrede sig for bestandig – og hvor Charles Manson begik sine massemord.

Men selv efter filmens første trailer, ved vi ikke meget om, hvordan Tarantino konkret vil forløse historien. Vi ved dog, at udgangspunktet er Leonardo DiCaprios fallerede tv-skuespiller Rick Dalton og hans stuntman Cliff Booth (Brad Pitt). Og nu har Tarantino endelig uddybet karaktererne.

I et interview med USA Today teaser instruktøren, hvad publikum kan vente sig af de to hovedroller. Ifølge Tarantino er Rick Dalton »en mand fuld af indre tumult og selvmedlidenhed for ikke at være nået længere karrieremæssigt. Men på Ricks egen måde bebrejder han alle andre end ham selv«.

Tarantino beskriver Cliff Booth, der er en krigshelt, som »verdens farligste mand«. »Han kunne dræbe dig med en ske, et stykke papir eller et visitkort. Derfor er han en meget Zen-dude, der ikke har de store bekymringer«, siger Tarantino. I filmens første trailer ser vi da også Booth kæmpe mod selveste Bruce Lee – så forvent godt med action.

Tarantino er stadig tavs omkring, hvordan han vil inkorporere Mansons mord på Sharon Tate (spillet af Margot Robbie) i filmen, men mon ikke Dalton støder på hende i sit forsøg på at slå igennem i Hollywood.

‘Once Upon a Time in Hollywood’ har dansk premiere 15. august. Filmen forventes at få verdenspremiere på årets Cannes festival til maj, såfremt den når at blive færdig redigeret inden.

Læs også: Alt om ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af