The heat is on: Tom Cruise er efter sigende klar til at tage Justin Biebers MMA-udfordring op

The heat is on: Tom Cruise er efter sigende klar til at tage Justin Biebers MMA-udfordring op
Tom Cruise i 'Magnolia'.

For et par uger siden udfordrede Justin Bieber af uransagelige årsager pludselig Tom Cruise til MMA-kamp i et Twitter-move, der godt nok rejste et par øjenbryn, men som de færreste nok tog helt seriøst i lyset af Bieberens, eh, aparte humoristiske sans.

Tom Cruise svarede da heller aldrig tilbage, om end MMA-legenden Conor McGregor nærmest var klar til at købe sine popcorn og hoste eventen: »Hvis Tom Cruise er mand nok til at at acceptere udfordringen, så vil McGregor Sports and Entertainment være vært for kampen«, har han tweetet. Efterfulgt af: »Vil Cruise have modet til at kæmpe som han gør i filmene? Stay tuned og find ud af det!«

Conor McGregor udfordrede i samme kække ombæring også lige Mark Whalberg til at stille op (why not), mens Bieber skyndte sig at sige til TMZ, at han altså kun havde joket, og at 56-årige Cruise formentlig ville »give mig en røvfuld« i ringen.

Nu er der så alligevel udvikling i sagen idet UFC-bossen Dana White fortæller TMZ Sports, at han har fået et opkald »fra en flok virkelige fyre, som sagde, at de rigtig gerne vil realisere kampen, og at de mener, at Tom Cruise er klar til gøre det«. Superstjernen er som bekendt en adrenalinjunkie i en klasse for sig, så herfra er der ingen tvivl om, hvem der ville have bukserne på i et eventuelt møde, aldersforskellen på 30 år (!) til trods. Men at få Bieber til at stille op? Det virker som en mission impossible.

Se videon med Dana White her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Nærdødsoplevelse og svimlende base climbing: Tom Cruises vildeste ‘Mission: Impossible’-stunts – rangeret

Læs også: Nyt Martin Scorsese- og Leonardo DiCpario-samarbejde endeligt bekræftet med Paramount som partner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af