’Game of Thrones’-skuespiller afslører, at holdet indspillede en alternativ afslutning

’Game of Thrones’-skuespiller afslører, at holdet indspillede en alternativ afslutning
Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju) og Jon snow (Kit Harington). (Foto: Helen Sloan/HBO)

Det er ingen hemmelighed, at den sidste sæson – og i særdeleshed de allersidste afsnit – af ’Game of Thrones’ ikke faldt i helt god jord hos den dedikerede fanbase. I kølvandet på den store finale tikkede tusinder af underskrifter sågar ind i håb om, at det ville kunne resultere i en ny afslutning.

Derfor er der så meget desto større grund til at gnide sig i sine små glubske fan-hænder, når man læser det nye Metro-interview med Kristofer Hivju, der spillede rollen som fan-favoritten Tormund Giantsbane. Hivju afslører nemlig i interviewet, at de rent faktisk indspillede endnu en afrunding på sagaen.

»Well, vi indspillede en alternativ slutning. Det var mest for sjov, men jeg ved ikke, om jeg må fortælle dig om det,« fortalte Hivju i interviewet.

Trods nysgerrige spørgsmål fra journalisten, lykkedes det (desværre) den norske skuespiller at holde tæt omkring, hvilken slutning der blev indspillet. Til gengæld kan resten af ‘Game of Thrones’-holdet nok godt forvente at blive spurgt endnu mere insisterende ind til emnet i fremtiden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af