Scarlett Johansson redder ‘Saturday Night Live’-cast fra Thanos-knips i veloplagt åbningsmonolog

2019 har været et stort år for Scarlett Johansson, der spås en Oscar-nominering for Netflix-mesterstykket ‘Marriage Story’ og desuden har medvirket i ‘Avengers: Endgame’ og Taika Waititis Oscar-hypede ‘Jojo Rabbit’. I den anledning var hun vært for ‘Saturday Night Live’ for sjette gang, og skuespilleren lagde fra kaj med en morsom ‘Avengers’-spoof som åbningsmonolog.

Monologen startede ellers ganske traditionelt, men pludselig begynder castet fra det populære sketchshow at blive til støv, nøjagtigt som efter Thanos’ ikoniske knips i ‘Avengers: Infinity War’.

Med hjælp fra Nick Fury (Kenan Thompson) må Johansson redde resten af ‘SNL’-medlemmerne, der blandt andet tæller hendes forlovede Colin Jost, fra hvad der viser sig at være Pete Davidson iført en billig plastikudgave af The Infinity Gauntlet – selvfølgelig købt på eBay.

Senere på aftenen blev der også taget pis på ‘Marriage Story’, hvor Johansson spiller ægteskabsrådgiver for George og Kellyanne Conway, der er særlig rådgiver for Donald Trump. Og så udstillede Johansson og co. de vidt forskellige konsekvenser upassende opførsel på arbejdspladsen kan have.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af