Taika Waititi spiller selvmordstruet kultleder i ’Seven Stages’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du havde scoret dit livs kærlighed, fundet et urealistisk dejligt sted at bo og oven i købet netop havde landet drømmejobbet, ville du så opgive det hele igen, hvis dit nye badekar viste sig at være en selvmordsmagnet for en afdød kultleders sindssyge tilbedere?

I ’Seven Stages’ er dét scenarie blevet hverdag for det ellers så glade par spillet af Sam Huntington (’Good Girls’) og Kate Micucci (’The Big Bang Theory’).

Ikke længe efter kontrakten til den nye lejlighed er underskrevet, braser den første af en lang række kultmedlemmer ind i deres liv, bevæbnet til tænderne med en rød spiral malet i panden og direkte kurs mod deres badeværelse. Ved købet af lejligheden er parret nemlig blevet indehavere af et ’udvalgt badekar’, som kulttilhængerne skal ende deres dage i ifølge deres guru, spillet af ingen ringere end Taika Waititi, den geniale newzealænder bag ‘What We Do in the Shadows’, ‘Thor: Ragnarok’ og ‘Jojo Rabbit’.

I traileren til ’Seven Stages’ er Josh Brener (’Silicon Valley’), Mark McKinney (’Saturday NIght Live’) og Brian Posehn (‘The Big Bang Theory’) bare nogle få af de komiske kultmedlemmer, der, i mere eller mindre vellykket grad, forsøger at ende deres dage i karret.

Det lader også til at gøre den ellers afslappede politibetjent – medskaberen af ‘Rick and Morty’, Dan Harmon – bare en smule interesseret i, om dødsfaldene nu også er frivillige selvmord, eller om parret måske har mistet tålmodigheden og er begyndt at blive lidt for hjælpsomme i mordprocessen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af