Ny true crime-film fra Netflix afdækker gruopvækkende forsvinding – se traileren

STREAMING TOGETHER

Netflix har længe satset stort på true crime – fra ‘Making a Murderer‘ til ‘Amanda Knox‘ og ‘Tiger King‘. Nu er streaminggiganten klar til at dykke ned i endnu en forfærdende sag fra virkelighedens verden med ‘American Murder: The Family Next Door’.

Filmen, der udelukkende er fortalt gennem arkivmateriale, fortæller historien om Shannan Watts og hendes to døtre, der forsvandt i 2018 fra deres hjem i Coloroda.

Gennem hjemmevideoer, overvågningsoptagelser og opslag på sociale medier følger filmen sagen fra start til slut, hvor Watts’ ægtemand gradvist kommer under mistanke, som man ser det i traileren. Netflix beskriver filmen som en sandfærdig undersøgelse af politiefterforskningen og et ægteskab i kollaps.

‘American Murder: The Family Next Door’ er instrueret af Jenny Popplewell, der har ønsket at give Shannan Watts og hendes børn en stemme. Filmen får premiere på Netflix 30. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af