Timothée Chalamet kalder Armie Hammer-skandale »desorienterende«

Timothée Chalamet kalder Armie Hammer-skandale »desorienterende«
Timothée Chalamet ved filmfestivalen i Venedig i 2022. (Foto: Stefania D'Alessandro/WireImage)

Timothée Chalamet kommenterer overgrebsanklagerne mod ‘Call Me By Your Name’-kollegaen Armie Hammer i et nyt interview med GQ.

Det var nemlig ikke ukompliceret at spille hovedrollen i en film om kannibalisme i kølvandet på, at ens tidligere kendte medspiller blev anklaget for seksuelt overgreb og kannibalistiske fetiches. Hvilket var tilfældet for Chalamet, da han sidste år spillede med i Luca Guadagninos ‘Bones and All’.

»De her ting ender med at blive gjort så intenst til clickbait«, fortæller Chalamet om Hammer-sagen og fortsætter: »Desorienterende er et godt ord«.

Armie Hammer og Timothée Chalamet blev hyldet for deres roller som Oliver og Elio i Luca Guadagninos ‘Call Me By Your Name’ fra 2017, men i 2021 blev rygter om Hammers ubehagelige seksuelle adfærd over for flere kvinder til offentlige anklager.

Derfor var der også folk, der rynkede på næsten over tematikken i Chalamet og Guadagninos efterfølgende samarbejde på ‘Bones and All’, der er historien om to unge kannibaler. Luca Guadagnino har dog fortalt, at han var tilknyttet som instruktør på filmen allerede i 2015 (via Indiewire), hvor bogforlægget, skrevet af Camille DeAngelis, udkom.

Timothée Chalamet fortæller nu GQ, at folk der troede filmen var inspireret af Armie Hammer-sagen blot bekræftede ham i, at han skulle lave ‘Bones and All’.

»Jeg mener, hvad var chancerne for, at vi var i gang med at udvikle den her?Det fik mig til at have det sådan: Nu bliver jeg virkelig nødt til at gøre det her. For den er faktisk baseret på en bog«, fortæller han.

I sommer blev retssagen mod Armie Hammer droppet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af