‘Harry Potter’-skuespiller bekymret over voksne fans: »De burde være ovre det nu«

‘Harry Potter’-skuespiller bekymret over voksne fans: »De burde være ovre det nu«
Miriam Margolyes sammen med den unge hovedtrio i 'Harry Potter og hemmelighedernes kammer'. (Foto: PR)

Den britisk-australske skuespiller Miriam Margolyes har en lang karriere bag sig, men en del filmseere husker hende stadig bedst for sin rolle i ‘Harry Potter’-filmene som Hufflepuff-overhovedet og botanikunderviseren Professor Pomona Sprout.

Mange af filmenes fans er voksne, hvilket undrer og bekymrer den 82-årige skuespiller. Det fortæller hun i et interview med newzealandske 1News, skriver AV Club.

Da værten spørger Margoyles, hvad ‘Harry Potter’-fans råber til hende på gaden, siger hun: »Jeg er bekymret over ‘Harry Potter’-fans«.

»De burde være ovre det nu. Du ved, jeg mener, det var 25 år siden, og det er til børn. Jeg mener, det er til børn. Men de sidder fast i det«, fortsætter skuespilleren.

»Jeg laver Cameos (videohilsenplatform, red.), og folk siger: ‘Vi holder bryllup med ‘Harry Potter’-tema’. Og jeg tænker: ‘Kors, hvordan kommer deres første nat med sjov til at se ud?’ Jeg kan ikke engang forestille mig det«.

Se videoen med interviewet herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af