Nyt tamagotchi-spil baseret på finsk gyser giver det nuttede kæledyr et dystert tvist

Nyt tamagotchi-spil baseret på finsk gyser giver det nuttede kæledyr et dystert tvist
'Hatching'. (Foto: Another World)

Du kan sikkert godt huske den populære tamagotchi fra din barndom, hvor du skulle holde liv i et et lille kæledyr ved at fodre og underholde det, imens det boede på en lille elektronisk dims i din lomme.

Det er et nuttet koncept, der dog går i en mere skræmmende retning med spillet ‘Hatching’, som netop er landet til iPhone og online, hvor det kan hentes gratis.

At kalde ‘Hatching’ for et spil er måske så meget sagt, for egentlig er der tale om en interaktiv teaser for den finske gyserfilm af samme navn, som rammer de danske biografer den 19. maj.

Eftersom der er tale om en slags interaktiv promovering, skildrer den digitale oplevelse naturligvis handlingen fra filmen.

Her finder en ung pige et mystisk æg, som hun tager med hjem og udruger i skjul, imens hendes kontrollerende mor konstant lurer i baggrunden.

Historien i spillet udfolder sig igennem et pixeleret univers, hvor du hver dag skal træffe beslutninger, der kan få grusomme konsekvenser – ikke kun for ægget, men også for dig.

‘Hatching’, altså den interaktive teaser, er udviklet i samarbejde mellem Airdorf, som specialiserer sig i pixel-gyserspil, og filmselskabet IFC, som ud over ‘Hatching’ også står bag andre horrorfilm som ‘Relic’ og ikke mindst ‘The Babadook’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af