Her er junis vigtigste spil: Fra ’Diablo’ i lommeformat til fodbold med Mario

Månedens udgivelser byder på lidt for enhver smag, når der skal sparkes til en bold, trampes i nogle pedaler og overleves en nat i helvede.
Her er junis vigtigste spil: Fra ’Diablo’ i lommeformat til fodbold med Mario
'Diablo Immortal'. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Diablo Immortal’

Det plejer som regel at være et rødt flag, når en ikonisk serie bliver gratis at spille på mobiltelefonen. Især hvis det samtidig sættes ind i et multiplayer-univers. Men det er altså, hvad der sker med denne udgivelse, som bygger bro mellem ’Diablo II’ og ’Diablo III’.

Der er risiko for, at ’Diablo Immortal’ bliver (endnu ville nogle mene) et fejlskud i serien, men snakken i krogene peger overraskende nok mod en underholdende oplevelse, som faktisk stiller tørsten for de fleste fans, imens vi venter på ’Diablo IV’.

Udkommer til PC, Android og iOS den 2. juni

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Quarry’

Med heftig inspiration fra klassiske 80’er-slasherfilm skal ni unge (og sikkert kåde, hvis vi følger gysertroperne) lejrskolevejledere overleve en nats rædsler, når de bliver jagtet af de lokale indbyggere og et skrækindjagende monster.

’The Quarry’ er en fotorealistisk, interaktiv horroroplevelse, hvor dine valg får blodige konsekvenser for de involverede. Der er et hav af mulige udfald for hele spillet, som udvikles af Supermassive Games – de uofficielle mestre af det interaktive gys – så du kan roligt forvente en skræmmende kamp for overlevelse.

Udkommer til PC, Xbox og PlayStation den 10. juni

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Mario Strikers: Battle League’

Den indeværende fodboldsæson lakker mod enden, og imens vi venter på kvindernes EM i juli, kan vi smadre hinanden i Nintendos Mario-univers på en virtuel grønsvær. Tænk på det som ’Mario Kart’, men med en bold.

Her er altså ingen realisme, så du kan godt finde de hårde tacklinger frem (og måske ligefrem en vanddunk til at kaste efter modstanderne), når weekendens sociale højdepunkt bliver kampe med hold af fem, hvor I simpelthen bare skal jorde hinanden og score kasser.

Udkommer til Nintendo Switch den 10. juni

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Shadowrun Trilogy: Console Edition’

’Shadowrun’ er gået over i historien som en af de bedste og genredefinerende kombinationer af cyberpunk og fantasy i en dystopisk fremtid, og har du endnu ikke haft glæden af spillet (som er baseret på det klassiske brætspil af samme navn), er det nu, du skal hoppe ombord.

Opsamlingen udkommer endelig til konsoller, og er du til turbaseret strategi sat i et fænomenalt dragende univers, bør du overveje at kaste dig ud i det. Især hvis du spiller på Nintendo Switch, hvor spillet vil gøre sig helt eminent til at blive taget med på farten.

Udkommer til Nintendo Switch, PlayStation og Xbox den 21. juni

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Tour de France 2022’

Med årets danske islæt er det næsten umuligt at komme uden om managerspillet, der akkompagnerer sommerens største cykelløb – i hvert fald hvis du elsker at se mænd i lycra, der fræser rundt på landeveje og i bjerge på to hjul.

Det er ikke fordi, du skal forvente cykeluniversets udgave af ’Football Manager’, men mindre kan også gøre det, især hvis det betyder, at vi kan guide Jonas Vingegaard til toppen af podiet.

Udkommer til PC, PlayStation og Xbox den 28. juni

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af