Bhad Bhabie mener, at hendes OnlyFans-medlemmer burde smides i fængsel

Bhad Bhabie mener, at hendes OnlyFans-medlemmer burde smides i fængsel
Bhad Bhabie. (Foto: Bonnie Nichoalds/PR)

Da Bhad Bhabie indtog OnlyFans i 2021, var hun netop fyldt 18 år, og alderen var formentlig en medvirkende faktor til hendes enorme succes, hvor hun tjente seks millioner kroner på blot seks timer.

Spørger man hende om de folk, der smed penge efter hende helt i starten, så er hun dog ikke helt positiv i mælet. Det fortæller hun i et interview med podcasten Sundae Conversation, skriver Paper.

Her spørger værten Caleb Pressley, om Bhad Bhabie synes, at de tidligere abonnenter skulle være i fængsel, fordi de havde interesse i pornografisk indhold fra en ung kvinde, som netop var blevet myndig.

Svaret falder prompte, da hun ytrer et kort »ja«, inden hun uddyber, hvem der faktisk har valgt at abonnere på hendes indhold, hvor hun primært tjener penge på private beskeder.

»20 til 40 år gamle, som regel en hvid mand, der er gift og har en datter på min alder«, forklarer den kontroversielle rapper og internetpersonlighed.

Samtidig understreger hun, at hun har meget ikke tilovers for kritikere, der mener, at hun startede på OnlyFans i en alt for ung alder:

»Alle de kællinger, der brokker sig, er bare sure over, at de ikke har tjent lige så meget som mig«, konkluderer hun. »Hvis jeg var 21 år gammel, skulle jeg så først være startet, da jeg blev 25? Og hvis jeg var 25, skulle det så være 30?«

Det var ikke kun de indledende seks timer på OnlyFans, som var en succes for Bhad Bhabie. Efterfølgende har hun angiveligt tjent mere end 346 millioner kroner på sit indhold og sine abonnenter.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af