Du kan godt forberede dig på endnu flere annoncer i dit Instagram-feed

Du kan godt forberede dig på endnu flere annoncer i dit Instagram-feed
Instagram. (Foto: Kerde Severin/Pexels)

Synes du, at der er allerede er rimeligt mange annoncer på Instagram? Så er der dårligt nyt i vente, for snart er endnu flere på vej.

Instagram har annonceret, at de har fundet på to nye former for annoncer til alle de firmaer, der vil reklamere på platformen, hvilket du kommer til at kunne mærke.

En af annoncerne vil dukke op, når du bruger søgefunktionen og trykker ind på et af søgeresultaterne, hvilket normalt fører dig ind i et feed, hvor du kan scrolle igennem opslagene.

Her har indtil nu været dejligt tomt, når det kommer til annoncer, men det er altså slut nu, da sponsorerede opslag indtager søgeresultaterne inden for de kommende måneder.

Den anden form for nye annonce er en påmindelsesnotifikation, der lader firmaer minde dig om, at de gør klar til en lancering, for eksempel hvis de lancerer en speciel kollektion eller frigiver billetter til en begivenhed.

Hvis du skriver dig op til at modtage påmindelser, vil du modtage notifikationer fordelt over tre tidsrum – en dag før, 15 minutter før og på selve tidspunktet, hvor det tiltænkte event finder sted.

Det er ikke første gang, at Instagram propper flere annoncer ind på platformen. I efteråret skruede de ligeledes op for reklamer i feeds, som ellers havde været annoncefri.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af