Lil Yachty sælger ud af garderoben hos Grailed – 750 genstande til omkring to millioner kroner

Lil Yachty sælger ud af garderoben hos Grailed – 750 genstande til omkring to millioner kroner
Lil Yachty udlodder også sin velkendte Saint Laurent-sweater fra ‘1 Night’-videoen. (Foto: Grailed)

Lil Yachty blev hurtigt kendt for sin stil, da han brød igennem lydmuren i 2016 – fra de røde fletninger med perlerne til hans lige så farverige, preppy eller outdoor-inspirerede stil. Og det er netop den, du kan købe ind i, når Atlanta-rapperen går sammen med Grailed og sælger ud af hans bugnende garderobe. I løbet af hverdagene i næste uge vil omkring 750 genstande blive sat til salg med en samlet værdi omkring to millioner kroner.

»Vi ville have, at projektet skulle illustrere hans modeevolution, når vi tegner hans look fra gennembruddet til stjernestatus«, fortæller Grailed-bossen Arun Gupta til Billboard.

Salget bliver selvfølgelig kaldt Yacht Week og vil inkludere alt fra tøj til smykker, hvor en diamanthalskæde med Jesus-emblem vist er prissat til omkring 500.000 kroner.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Grailed (@grailed) den

Lil Yachty med nogle af de ting, som bliver sat til salg hos Grailed, inklusive den dyre halskæde.

Grailed vil hver dag lave tre dropskan du tilmelde dig konkurrencer om tre genstande, hvor nye varer bliver sat til salg, men allerede nu , som Yachty har båret i forbindelse med promoveringen af sin musik – den stribede Saint Laurent-sweat fra ‘1 Night’-videoen, Billionaire Boys Club-college-jakken fra ‘Minnesota’-videoen og et par vaders og en pipe, som Yachty optræder i på coveret til ‘Nuthin’ 2 Prove’-albumcoveret. Konkurrencen slutter fredag i næste uge.

Sidste år lavede Grailed et lignende kendissamarbejde, da Pusha T solgte ud af sin garderobe.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af