Fem sofistikerede herresko til efterårets fester

En håndfuld bud på den klassiske og pæne sko, du kan bruge til de kommende måneders festlige lejligheder.

soulland
Soulland Rajnai
Danske Soulland har gennem flere sæsoner leveret klassisk fodtøj, og Rajnai-silhuetten har været en genganger – højst sandsynligt grundet dens elegante, sofistikerede design. Skoen, der er håndlavet i Portugal, har en brogue-overdel i sort læder med matchende snørebånd og komfortabel crepe-sål.

2.050 kr. hos Soulland

sanders
Capital Goods x Sanders Army Grain Derby
I sommer lancerede Østerbro-butikken Goods sit eget mærke, Capital Goods. I forlængelse af butikkens i forvejen stærke udvalg af mærker kunne Capital Goods som en del af den første kollektion præsentere et samarbejde med det britiske skomageri Sanders & Sanders, der tidligere har produceret for navne som Thom Browne og Mark McNairy. Kombinerer man godt, gedigent håndværk med en tidløs derby-silhuet, grynet brunt læder og en sål fra Vibram, får man et stykke fodtøj, der kun bliver pænere med tiden.

2.000 kr. hos Goods

woodwood
Wood Wood Hannett
Nørrebros helte fra Wood Wood gjorde for bare få år tilbage deres entré på fodtøjsområdet med et brag. Siden har de holdt fanen højt, både hvad angår design og funktion. Til den forestående sæson har mærket genfortolket den klassiske derby-silhuet i et mere atletisk design med indersok og Vibram-sål i en stilren, sort overdel.

1.600 kr. hos Wood Wood

commonprojects
Common Projects Cadet Derby
Er man til en mindre sportslig fortolkning af den klassiske derby-sko, kan man søge mod New York-baserede Common Projects og deres italiensk producerede fodtøj i allerhøjeste klasse. Som en ny tilføjelse til mærkets udvalg kommer deres Cadet Derby, en sko i 100% læder med en mindre hæl og den sædvanlige nummerering i guld på skoens hæl.

3.133 kr. hos Summer Store
 grenson
Grenson Archive V Brogue
Britiske Grenson har alle dage været en sikker vinder, hvis man er ude efter langtidsholdbart, komfortabelt fodtøj, der samtidig sikrer, at man skiller sig en kende ud fra mængden. Tag deres Archie V Brogue som et eksempel på dette. Skoen kommer med oversize brogue-detaljer i en overdel af lysebrunt læder med en bølget sål.

2.424 kr. hos End Clothing

Læs også: Fem stilsikre herresko til hverdagen i efteråret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af