Få styr på forårsgarderoben: Shop det bedste fra de danske herrebrands

Forårsvejret er endelig landet, og det samme er designernes SS17-kollektioner. Vi har udvalgt de bedste fund fra 14 herremærker.

astridandersen_anorak

Astrid Andersen-anorak

Sportswear med en luksuriøs tilgang har været en del af hendes design-dna fra start. Her giver hun netop et klassisk sportselement et modeløft med de Burberry-lignende tern og den beige farve. Og så er den naturligvis oversize.
2.900 kr. hos Astrid Andersen


tonsure-shorts

Tonsure-shorts

Malte Flagstads design har fået godt fat i mænd, der vil have mere end basisting i garderoben. Selv om shortsene er enkle, bærer de stadig Tonsures sans for detaljerne med det oversize-fit, det afklippede look og bæltet, der er en del af designet.
1.650 kr. hos Totokaelo


hankjobenhavn-bukser

Han Kjøbenhavn-joggingbukser

Som de forstadskrigere Han Kjøbenhavn gang på gang fortæller os, at de er, har de selvfølgelig joggingbukser i sine kollektioner. Heldigvis har brandet aldrig været bange for at skubbe lidt til sine kunder, og derfor er sommerens bud lavendelfarvet. De fås dog også i grøn (for eksempel hos St. Valentin).
1.050 kr. hos Streetammo


soulland-skjorte

Soulland-skjorte

Danske mænd får ofte skudt i skoene, at de klæder sig for kedeligt. Det prøver Soulland dog (her i hvertfald) at gøre op med. Skjortens valmueprint går igen på flere styles i brandets mere sprælske sommerkollektion, der spejler designeren Silas Adlers skaterbaggrund.
1.299 kr. hos St. Valetin


mfpen-vest

Mfpen-vest

Vi har i noget tid været ret glade for Sigurd Banks stumpede buksedesign, men det er naturligvis ikke det eneste, som Mfpen kan. Her viser han en forståelse for tidens utility-trend med en nylonvest med seks lommer.
1.265 kr. hos Mfpen


woodwood-shorts

Wood Wood-shorts

Gode shorts er altid svære at finde, og man kan altså kun klippe så mange jeans i stykker, før det også bliver kedeligt. Wood Wood har dog fundet en fin måde at omfavne det hvide look, uden at det bliver alt for pænt. Og hvis du er ekstra frisk, kan du også få matchende skjorte og jakke.
1.200 kr. hos Wood Wood


henrikvibskov-strik

Henrik Vibskov-strik

Hvis man skal have dansk herredesign med farver, mønstre og anderledes fits, så har Vibskov været go-to-brandet i mange år – og er det stadig. Trøjen er nærmest en Vibskov Classic, på den bedste måde.
2.000 kr. hos Henrik Vibskov Boutique


martinasbjorn_vest

Martin Asbjørn-denimvest

I designsammenhænge er Martin Asbjørn stadig et nyere navn, der viste sit første catwalkshow i februar. Hans tøj har en ofte blød og romantisk kant, og det beviser vesten, når trykknapper, taljesnøre, den lyse forvaskede farve og de store flipper tager råheden ud af denimlooket på fin vis
2.080 kr. hos Martin Asbjørn


rascals_troje

Rascals-trøje

Streetwear-brandet, der nu også går under navnet N. Copenhagen, har måske aldrig skubbet dansk design ud over kanten, men udviser ofte en fin forståelse for, hvad der rører sig. Som her hvor den enkle trøje får et løft af lynlåsen med o-ringen og logopatchet på venstre ærme.
595 kr. hos Rascals


ellenpedersen-hoodie

Ellen Pedersen-hoodie

De seneste par år har Ellen Pedersen lavet tøj til storbyens yngre mænd, og især hendes SS17-kollektion ramte ned i målgruppen med korte shorts, windbreakers og poloer. Og så denne hoodie, hvis farvevalg stikker ud, samtidig med at den finder sig selv uden at jagte tidens oversize-fit.
1.485 kr. hos Ellen Pedersen


heliotemil_bomber

Heliot Emil-bomberjakke

Der er en rå kant i mange af streetwear-brandets design. Bomberjakken er i sig selv ret maskulin, og her får den et ekstra skud takket være lynlåsdetaljerne med de tilhørende o-ringe. Den er lavet i satin og tyndere, så den passer til sommerbrug, uden at den mister for meget volume i looket.
3.715 kr. hos Heliot Emil


N25-02327000

Norse Projects-bukser

Minimalisme er nøgleordet hos Norse Projects. Men et enkelt design giver også plads til detaljerne. Som på disse bukser, der blander joggingbuksernes afslappethed med mere formelle chinos. Resultatet har blandt andet snøre i livet.
1.400 kr. hos Norse Store


madsnorgaard-jakke

Mads Nørgaard-coach jakke

Designet er ofte klassisk og enkelt, men derfor kan man jo godt følge med tiden. Og det gør Mads Nørgaard blandt andet med denne coach jakke, der er holdt helt i sort.
1.000 kr. hos Mads Nørgaard


halo-jakke

Halo-jakke

At hive inspiration fra militæret er ikke det værste for et brand i en tid, hvor bomberjakker, utility-bælter og camouflageprint fylder meget i modebilledet. Og det er altså, hvad det danske brand gør, hvilket denne jakke også illustrerer.
1.900 kr. hos Støy

Læs også: Pink forår: Otte lyserøde sneakers

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af