Ugens bedste sneaker-nyheder – danske Adidas-samarbejder, Off-White og Pharrells farvelade

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Norse Projects er ligeglade med regnen

Wood Wood er ikke det eneste danske brand, der lancerer et nyt Adidas-samarbejde i disse dage. Norse Projects giver nemlig deres bud på tyskernes Terrex- og Campus-modeller. Terrex’en er en udpræget trekking-sko med Boost i sålen og Gore-Tex til at holde regnvandet ude, mens Campus-silhuetten mere er en hverdagssko. Begge bliver sat til salg på onsdag hos Norse Store.


Måske lander Off-Whites Nike-kavalkade snart

Ja, vi har efterhånden set billeder af Virgil Ablohs mange Nike-sneakers på den ene eller anden måde i løbet af de seneste måneder, men nu er der måske endelig sat dato på, hvornår de mange sko kommer i handlen. Ifølge Yeezy Mafia, der ofte har styr på sine facts, bliver det den 1. september, at Ablohs bud på blandt andet VaporMax (billedet), Air Presto, Blazer Mid, Cortez og Air Max 90 lander, ligesom en tilhørende tøjkollektion også forventes.


Hummel Hive inspireret af Nordsøen

Ja, der skal historier til, når det konstante flow af nye sneakers skal sælges. Hos Hummels Hive-undermærker betyder det, at to ny colorways af deres HB Team- og Marathona OG-silhuetter blandt andet blander havets blå farve med bøjernes røde. Begge modeller er til salg hos Hanon og koster 815 kroner.


Mere fra Alexander Wang og Adidas

Tidligere i år slap parterne en af årets stærkeste collabs med den kopiinspirerede kollektion, og nu får vi mere fra samme skuffe. Det nye drop inkluderer også den nye sneaker Hike Lo, der er en sjov blanding af en dagligdagssko-overdel med en løbeskos Boost-mellemsål og en trail-sål. Den fås også i en neon gulgrøn colorway. Begge forventes at koste omkring 1.450 kroner og lander sammen med resten af kollektionen i dag hos Adidas.


Pharrell i farvehumør

Megastjernen har sammen med Adidas lavet en af årets bedste nye sneaker-modeller med Tennis Hu, og det er både han og tyskerne vist også klar over. De fortsætter i hvert fald med at spytte nye colorways ud til folket. Med denne ‘Solid Pack’ er det monokrome looks, der er på bedding. Udover den røde er der også en gul og to blå nuancer på vej. Alle fire lander den 8. september og forventes at koster 1.050 kroner, som de tidligere varianter.


Håndlavede Adidas

Når japanske Hender Scheme laver sko, foregår det i lysebrunt læder, det bliver syet i hånden. Det gælder også, når brandet giver sit bud på Adidas’ NMD, Micropacer (billedet) og Superstar. Det betyder også, at der kun bliver lavet 900 styks af hver, og at prisen forventes at ligge omkring 6.000 kroner, når skoene kommer i handlen den 2. september.


Ny model fra Acne Studios

Silhuetten minder om nogle af de første Nike-sneakers, men i hænderne på Acne Studios bliver resultatet selvfølelig alt andet end tilbageskuende. De nye modeller, Jimmy til herre og Joriko til kvinder, skiller sig især ud fra inspirationskilden via den hårde plastikskal på tåboksen og hælen – og farvekombinationerne. Dem er der tre af af begge silhuetter. Alle sko koster 2.495 kroner hos Acne Studios.


Puma indhyllet i kobber

Metalliske colorways har fyldt meget i år, ikke mindst takket være Nike Air Max ’97. Nu kaster Puma sig så over kobber i en let pink nuance, som både Basket Heart- og Fierce-modellerne er lavet i. Det giver unægteligt begge silhuetter et elegant skær. Shiekh Shoes har Basket Heart til 625 kroner, mens Fierce koster 690 kroner hos Six:02.


Huarache-sandaler

Det er måske ikke lige det danske sommervejr, Nike har haft i tankerne, når de har skabt denne sandalversion af Air Huarache, der har fået det passende tillægsnavn Gladiator. Det matcher modellens opklippede look, hvor stroppen går rundt om anklen. Skoene skulle være kommet i handlen i torsdags, men vi har endnu ikke kunne finde dem i nogle webshops.


Asics i 90’er-mode

Det var selvfølgelig godt set af Asics, da de tidligere i år bragte GEL-Diablo-modellen frem fra gemmerne, og nu tager brandet skridtet videre og genskaber den originale hvide og blå colorway, som forventes at koste 825 kroner, når den kommer i salg den 12. august.

Læs også: Wood Wood løfter sløret for Adidas-samarbejde – lancering på Rust i næste uge

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af