Supreme og Louis Vuitton laver tøjbamse – støtter børn i nød

Supreme og Louis Vuitton laver tøjbamse – støtter børn i nød

Et af årets mest omtalte samarbejder er åbenbart ikke helt slut. I dag har Louis Vuittons chefdesigner Kim Jones nemlig afsløret, at han sammen med Supremes James Jebbia har lavet en særlig tøjbamse i det logomiksende stof fra samarbejdet.

Bamsen er givet til velgørenhedsprojektet BBC Children in Need og bliver solgt på en auktion, der slutter den 19. november. Lige nu er der allerede kommer 32 bud, så du skal have mere end 30.000 kroner op ad lommen, hvis du skal være med.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Udover bamsen har Supreme og Louis Vuitton også lavet en hårbøjle med bamseører til auktionen, og det er der faktisk mange luksusbrands, der har. Gucci, Fendi og Prada er blandt de brands, der har givet deres bud på hårbøjlerne, og de kan altså blive dine – for den rette pris.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Se alle tingene fra BBC Children in Need-auktionen hos eBay.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – stærke Vans, Chanel og Fentys efterårs-look

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af