Ugens bedste sneaker-nyheder – Versace x Kith lander, Boost og Balenciaga-spinoff

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Næste Yeezy på affyringsrampen

Kanye West og Adidas sænker ikke tempoet i ’19, ser det ud til. Det er igen Yeezy Boost 700, der lander i en ny colorway, denne gang i nuancer af grå og uden nogen forsøg på at skubbe til nuancerne. Skoen kommer i salg den 23. februar, hvor Wood Wood vist ‘bare’ sætter den til salg, mens Naked har startet deres ‘First Come First Serve’-lodtrækning. Skoen koster igen 2.300 kroner.


Kith slipper deres vilde Versace-samarbejde

Det er årets Louis Vuitton x Supreme i mindre skala, når Ronnie Fieg slipper sit største collab indtil videre i dag. Blandt sammensmeltningen af gaden og luksusmoden finder vi også tre sneakers.


Der er en ny colorway af Versaces vilde Black Chain Reaction-sneaker-støvler, mens de to andre dyrker logobølgen. Begge har en trail-agtig Vibram-sål og snørebånd, mens overdelen er holdt i læder for et mere eksklusivt look.


Hele kollektionen bliver sat til salg i Kiths butikker og online i dag klokken 17.


Adidas tager Boost med i skoven

Det er egentlig utroligt, at det først sker nu, men ifølge Adidas er det første gang, at Boost-sålen bliver brugt på en af brandets trail-sko. Her er det selvfølgelig Adidas’ outdoor-underlinje Terrex, som gør brug af sålen på den kommende Free Hiker.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af adidas TERREX (@adidasterrex) den

Den koster 1.599 kroner og bliver sat til salg hos Adidas den 22. februar i to colorways. Og ja, så har de lidt overraskende fået Diplo til at agere kampagnemodel for skoen.


Lanvin vil også være med

Ja, trail-sneakers er ved at have overtaget den største hype efter de voluminøse løbeskossilhuetter og dad-sneakers. Derfor har Lanvin selvfølgelig også lavet deres luksusbud, Lightning Sneaker, der udover den sædvanlige grove ydersål og det markante snøresystem bruger læder til at få luksuselementet med ud på vandreturen. De er selvfølgelig sindssygt dyre og står til 5.185 kroner i Lanvins webshop.


Air Jordan er klar til månen

Der er noget trail-agtigt, men samtidig også fremtidsinspireret over Jordan Proto React, som nu lander i to nye colorways (også en mørkegrå/sort version). Det er i hvert fald de tekniske detaljer, der er i højsædet, og jeg kunne sagtens forestille mig skoen, der næsten har fået trukket en nylonpose ud over hele overdelen, i en eller anden sci-fi-film. De forventes at komme til salg snart hos Nike.


Balenciaga-designer går egne veje

Når man har hjulpet Balenciaga med at lave en af de senere års mest omtalte og eftertragtede sneakers, Triple-S, så er man med det samme et skridt foran, når man vælger at lancere sit eget sneaker-brand. Det er, hvad David Tourniaire-Beauciel gør med Shoes 53045.


Som du kan se på skoene, så skriver tallene også shoes, når man flipper dem og læser dem bagfra. Ellers er det sålen, der løber med opmærksomheden. Vi bliver i Triple-S’ voluminøse look, ligesom at sålen også her ligner to såler stablet oven på hinanden, mens overdelen er holdt forholdsvis enkel. Brandet starter med fire colorways, som netop er kommet i salg og koster 2.650 kroner i webshoppen. Dyrt, men trods alt næsten halvpris af Triple-S.


Air Max 720 får ro på

Når man i forvejen har en af de mest iøjnefaldende og i hvert fald største luftpuder i Air Max-historien, så behøver man ikke så meget andet blikfang. Det er måske gået op for Nike, for efter at brandet lancerede modellen i mere farverige varianter, er der i denne uge landet billeder af to enkle colorways.


En hvid og en sort. Ikke så meget pis. De forventes begge at komme i salg i marts, hvor Nike traditionen tro har ekstra fokus på sine Air Max-modeller.


Til løb og hverdag

UltraBoost har længe været en af Adidas’ mest populære løbesko – selvfølgelig takket være Boost-sålen. Nu er den tyske sportsgigant så klar med 2019-versionen, som kommer i salg hos Adidas i flere nye colorways til både herre og damer den 21. februar og koster 1.499.


UltraBoost 19 skulle have 20 procent mere Boost i sålen, mens hælkappen er optimeret, og overdelen er lavet i Primeknit 360. Det skal nok prøves.


Bape dyrker ædle metaller

Det er jo egentlig det ældste trick i bogen, men det er nok også, fordi det virker. Vi forstår i hvert fald godt, hvorfor Bape har givet deres Air Force 1-inspirerede BAPESTA en tur i folieringsmaskinen.


Både guld- og sølvversionen fanger ens blik. Du skal til gengæld kigge langt. De er nemlig pt kun i salg i Hong Kong-butikken I.T, hvor de koster 1.600 kroner. Shipping og told må du selv finde ud af.


VaporMax sætter farve på

Hvis du godt kan lide en sko, man lægger mærke til, så har VaporMax Plus altid været et interessant valg, og i denne nye coloway bliver den kun mere iøjnefaldende. Kontrasten imellem den solnedgangsagtige overdel og de hvide snøreholdere gør kun looket mere ejendommeligt. De koster 1.250 kroner hos Finish Line i USA.

Læs også: Robyn afslører hele sin Björn Borg-kollektion – slipper ny musikvideo

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af