Shailene Woodley giver dynejakke en helt ny betydning

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Evan Ross Katz (@evanrosskatz) den


Mens mange af de inviterede indtog den røde løber i London før Fashion Awards-uddelingen frysende, så var der én, som forstod at klæde sig varmt på. Shailene Woodley, der de seneste par år er kommet bredt ud med ‘Big Little Lies’-succesen, var nemlig i et spektakulært, top-til-tå dyne-look fra Moncler Genius.

Mens Rihanna og Fenty slog brandet i Urban Luxe-kategorien ved prisuddelingen, så vakte brandet og Woodley opmærksomhed ved ankomsten med et outfit, der gav dynejakke en helt ny betydning. Den enorme kjole og den matchende poncho med hætte formåede at gøre det velkendte vinter-look til noget både luksuriøst, praktisk og overraskende elegant.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kona Hatcher (@konahatcher) den


Woodley ankom sammen med modellen Liya Kebede, der har samarbejdet med Moncler Genius og Valentino-designeren Pierpaolo Piccioli om luksusfortolkningen af dyne-looket. Kebede har brandet Lemlem, der samarbejder med etiopiske designere, og mønstret på hendes og Woodleys kjoler stammer netop fra Etiopien.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af liyakebede (@liyakebede) den


I oktober optrådte Pharrell Williams på forsiden af GQ i et andet fantastisk look fra det imponerende samarbejde. Ifølge Moncler skulle de vilde designs komme i handlen den 20. januar, men du kan nok godt regne med, at de bliver ubetalelige for almindelige mennesker. Til gengæld er de også bare flotte at se på. Læs mere om samarbejdet og se flere designs hos Moncler.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af