Tessa åbner merch-shop – signerer de første salg

Tessa åbner merch-shop – signerer de første salg
Tessa. (Foto: Emil Vinther/Soundvenue)

Hun er ustoppelig for tiden. Fra den nye single ‘Glo på mig’DR-dokumentaren ‘Tessas Hævn’ og store koncertannonceringer til, selvfølgelig, hendes live-optræden på Soundvenue-kontoret i næste ugeTessa er over alt.

Som om det ikke var nok, har hun nu annonceret en ny online merchandise-shop, der slår de virtuelle døre op i næste uge. Når torsdag bliver den fredag vil de første designs blive sat til salg.

en Facebook-event står der: »De første 24 timer dropper jeg fire exclusive designs, som kun kan fås hvis du er vågen, så stay tuned. Jeg signerer de 100 første solgte designs«.

Billede fra Tessas Instagram Story.

Samtidig har Tessa lige delt billeder af noget af det kommende merchandise i sin Instagram Story, hvor det uden tvivl er en helt oldschool hiphop-t-shirt med påskriften ‘Boss Bitch Tessa’ og ‘Parental Advisory’-klistermærket, som stikker ud.

Billede fra Tessas Instagram Story.

Resten er lidt mere generisk og fokuseret omkring en gotisk font, som måske skæver lidt til, hvad Kanye West og den grafiske designer Cali Thornhill DeWitt havde succes med for nogle år siden.

Det bliver spændende at se, hvad der ellers bliver en del af kollektionen, når den bliver sat til salg i næste uge.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af