A Kid Hereafter – fem minutters morskab

2 6

Der er rig mulighed for at høre A Kid Hereafter på årets Roskilde Festival, for forsanger Frederik Thaae spiller hele tre koncerter under årets solbeskinnede festival. De tre optrædener har hver sit fokus og bevæger sig rundt i hver sin genre, så der skulle være rigeligt at komme efter.

Og måske er A Kid Hereafter bedre til at smide hæmningerne og trykke den af, når de lørdag spiller deres grindcore metal-sæt. Det skal indtil videre stå hen i det uvisse, for deres optræden med lige-på-og-rå fjolle-rock var i hvert fald en temmelig forglemmelig oplevelse.

Frederik Thaae entrerede scenen iført sølvfarvet jakkesæt og enormt fuldskæg og hoppede rundt på scenen med tungen ude af munden. Senere fulgte resten af det seks personer store band trop og iklædte sig sølvglimtende hjelme. Og så stod de der og hyggede sig som seks lysende disco-kugler, mens de smilede til publikum. Som sådan en ganske energisk og underholdende optræden, men der skal alligevel mere til end gimmicks for at skabe en god koncert. Efter to-tre numre om at knalde og drikke sig i hegnet var smilebåndet efterhånden blevet slapt, og A Kid Hereafters nyhedsværdi var forsvundet i Roskilde Festivals støv.

Koncerten blev heller ikke bedre af, at bandet undervejs måtte tage nogle irriterende pauser for at stemme deres instrumenter. Her måtte forsangeren så træde til og fyre mere eller mindre sjove vittigheder af, inden næste salve ordinær poprock forlod scenekanten.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af