Bodebrixen – klapjagt, kollektivsang og klassefest

Slår man op i en ordbog, vil man kunne læse, at en briks er en træbænk, man benytter sig af, når øjenlågene bliver lidt for tunge. Kunne man slå en Bodebrix op samme sted, kunne der derimod stå noget i retning af: ‘gæv, feststemt humør-raket’ eller ‘bittersød konfetti-pop fra smilets hovedstad’.

Det var i hvert fald det indtryk, århusianske Bodebrixen efterlod, da de spillede op til klapjagt, kollektivsang og klassefest på Pavilion Junior. Det syv mand søstærke band satte standarden ved at fremture i matrosdragter og sende kulørte balloner ud til de mange hænder, der var i vejret, og gryden var parat til at koge fra første takt.

Stærkest var Bodebrixen, når de tændte for de musikalske bordbomber og slap spilleglæden fri med deres spurtende omkvæds-venlige stemningsbaskere – ikke mindst singlen ‘Keychain’ fra sidste års selvbetitlede debutalbum plantede både smil og blafrende drøbler hos publikum. Og det var da også især i de taktfaste ørehængere, snarere end i de mere langsommelige og famlende kinddans-passager, at Bodebrixen beviste, at hvis der er nogen retfærdighed til, så burde det ikke vare længe, før de befinder sig i toppen af pop-pyramiden herhjemme.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af