Local Natives – kogende koncertoplevelse

De er nok mere vant til det, end vi er. For med base i Los Angeles kan de fem fyre i Local Natives nok kapere mere varme end den gennemsnitlige, hårdt prøvede festivalgæst sådan en bagende søndag eftermiddag. Temperaturen havde for længst sneget sig op på den forkerte side af de 30 grader, da bandet indtog Pavilion-teltet, og det kom desværre til at præge koncerten en smule, da publikums arme oftest røg i vejret for at tilkalde vand.

Gruppen placerer sig et sted mellem The Dodos’ udadvendte trommebaskeri og Fleet Foxes’ sarte vokaler, og sammenligner man med netop de to gruppers optrædener på sidste års festival, vinder koncerten med Local Natives faktisk en smal sejr. For afvekslingen mellem de følsomme, ofte trestemmige vokalarrangementer og de mere eksplosive, rytmisk funderede passager fungerede eminent, og bandet har i Taylor Rice og Kelcey Ayer to fantastisk udtryksfulde sangere.

I begyndelsen skulle bandet dog lige finde sig til rette på scenen, og det var først med Talking Heads-coveret ‘Warning Sign’, at de for alvor ramte plet. Herefter fulgte en række højdepunkter som den afropop-inspirerede ‘Shape Shifter’, inden hittet ‘Airplanes’ fik teltet til at koge – endnu mere end vi allerede gjorde.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af