2 Chainz

2 Chainz har genopfundet punchlinen. Den 36-årige Tauheed Epps lægger så vanvittig meget overbevisning i sin overtydelige udtale, at han får linjer, man normalt ville ryste på hovedet af, til at fungere så godt, at man i stedet ryster af grin.

Den karismatiske tumpethed har gjort 2 Chainz til den perfekte gæsterapper, og sidste år stjal han for eksempel Kanyes ’Mercy’: »I’m drunk and high at the same time / drinkin’ champagne on the airplane«. Men et helt album? Femten numre med linjer som »I hope you get testicular cancer in the brain, dickhead« er lidt meget. Det var faktisk allerede problemet på ’Based on a T.R.U. Story’, debuten fra sidste år.

Læs anmeldelse: 2 Chainz ‘Based on a T.R.U. Story’

Når det er sagt, holder albummet et ekstremt højt niveau. Den Pharrell-gæstede single ’Feds Watching’ viser, måske noget overraskende, at 2 Chainz lyder lige så godt over en Neptunes-produktion som på albummets trap-beat-bidrag, der kommer fra Atlanta-rappens absolutte A-liste omkring Mike Will og Drumma Boy.

Gæsterne er også velvalgte. Drake og Wayne dobbeltbesøger ’I Do It’, mens Atlantas nye stjerneskud Rich Homie Quan imponerer på ’Extra’. Selv Fergie lyder overraskende godt, når hun med et meget 2 Chainz-agtigt flow gæsterapper på ’Netflix’.

Alle vil tilsyneladende lege med den goofy og underholdende Atlanta-rapper, og det er da også svært ikke at holde med og holde af denne her snart 40-årige mand, der lægger hele sin sjæl i linjer som »Guns on me like I used to / I’ll fuck ya ass on Youtube / a million views«.

2 Chainz. 'B.O.A.T.S. II: Me Time'. Album. Def Jam/Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af