»That’s cray«: Barack Obama giver gode råd til Kanye West

Kanye West har som bekendt set sig lun på præsident-hvervet, som han muligvis vil forsøge at overtage i 2020. Årets absolutte ‘what the fuck’-nyhed ruller videre for fuld udblæsning, og den har efterhånden fået adskillige prominente tunger på gled. Tidligere har både Det Hvide Hus samt den hårfagre 2016-kandidat Donald Trump kommenteret på situationen, mens blandt andre Ice Cube har bekendt kulør.

Nu har Barack Obama også tilsluttet sig rækken af de vittige kommentatorer. Ved et fundraising-event i går gav den kække præsident nemlig Kanye (eller Peezy, som Obama kaldte ham) et par gode råd med på vejen:

»For det første er du nødt til at bruge meget tid på at håndtere nogle mærkelige mennesker, som opfører sig som om de er med i et reality-program«, jokede Obama med den oplagte reference til Kanyes ‘Keeping up with the Kardashians’-svigerslæng.

»Råd nummer to: At sige du har en ‘beautiful dark twisted fantasy’? Det er det, man i politik kender som en off-message (at afvige fra sit partis officielle holdninger, red.). Du kan ikke sige sådan noget. Mange mennesker har mistet deres folkevalgte positioner ved at sige sådan nogle ting«.

»Og nummer tre: Tror du virkelig, at dette land vil vælge en sort mand fra syddelen af Chicago med et skægt navn som præsident? That’s cray«.

Se videoen på ABC News’ Facebook-side HER.

Læs også: Se Kanye West gå til audition hos ‘American Idol’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af