Millionkøb: Det ene eksemplar af Wu-Tang Clans hemmelige album er blevet solgt

Millionkøb: Det ene eksemplar af Wu-Tang Clans hemmelige album er blevet solgt

Sidste år blev det annonceret, at Wu-Tang Clan havde færdiggjort arbejdet på et hemmeligt dobbeltalbum med titlen ‘Once Upon a Time in Shaolin’, som havde været cirka 20 år undervejs. Det blev fremstillet i ét eksemplar, pakket ind i en indgraveret sølvæske og planen var, at det skulle tages på en udstillingsturné rundt omkring på museer og gallerier verden over, hvor man mod betaling kunne høre det. Ideen med albummet var at skabe et musikalsk kunstværk, som skulle udstilles og sælges som netop det, og derfor annoncerede RZA også, at der ville være en holdback-periode på 88 år, så albummet ikke ville blive offentligt tilgængeligt før år 2103.

Nu har online-aktionshuset Paddle8 så bekræftet salget af det ene eksemplar af ‘Once Upon a Time in Shaolin’. Detaljerne er sparsomme, men ifølge magasinet Forbes er der blevet brugt millioner af dollars på købet.

Et billede af det 31 numre lange dobbeltalbum (der angiveligt har Cher som gæsteartist) i indpakket form er dog offentliggjort. Se det nedenfor.

WuTang_OnceUponATime

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af