The xx vender tilbage: Jamie og co. er i studiet

The xx vender tilbage: Jamie og co. er i studiet

Jamie xx havde på alle måder et storslået 2015, hvor han med sin fuldlængde-solodebut, ‘In Colour’, begik et af årets bedste albums – hvis ikke det absolut bedste. Men den gode Jamie er heldigvis ikke typen, der hviler på laurbærrene. Det lader nemlig til, han endelig er ved at gøre alvor ud af et comeback med sine kumpaner i The xx.

At dømme ud fra The xx-medlemmernes Instagram-konti, har de syslet med en opfølger til 2012-albummet ‘Coexist’ i et års tid, dog endnu uden nogen konkrete nyheder til de glubske fans. Men med et Facebook-billede* fra weekenden, der viser trioen ifærd med studieoptagelser, kunne det tyde på, vi snart kan glæde os til London-gruppens tredje langspiller.

*Og ja, vi er næsten helt sikre på, Draco Malfoy ikke er bandets nye bassist, men at det derimod blot er gode, gamle Oliver Sim med nyafblegede lokker. Men vi kan ikke garantere noget.

Læs også: Mudderkast og bitchfights: Her er musikårets 10 skøreste beefs

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af