L.O.C. drager på danmarksturné – udgiver nyt greatest hits-album, ’Anno XV’

L.O.C. drager på danmarksturné – udgiver nyt greatest hits-album, ’Anno XV’

Det er ikke mere end tre dage siden, L.O.C. slap sit nyeste nummer ’Ti fod høj’ under startskuddet til Aarhus Festuge, der finder sted i skrivende stund.

Men begyndelsen på festugen i Jyllands hovedstad var ikke det hele, Liam O’Connor har at fejre. For oktober måned, nærmere bestemt den 28. oktober, markerer rapperens 15-års jubilæum i musikbranchen. Han udsendte i 2001 på samme dato debutalbummet ’Dominologi’.

I den anledning drager han derfor på en mindre turné i landets fire største byer med første show fastsat i slutningen af november. Med sig i bagagen vil han have et netop deklareret dobbelt opsamlingsalbum navngivet ’Anno XV’, der refererer til de 15 passerede år siden hans spæde start i rapperkarrieren. Se den akkompagnerende trailer forneden.

’Anno XV’ vil indbefatte intet mindre end 27 tidligere hits, som spænder over hele hans feterede karriere (der bl.a. tæller succeser som ’Undskyld’, ’Frk. Escobar’ og ’Noget dumt’) samt tre spritnye numre, hvoraf den nye ’Ti fod høj’ er en af dem.

Som om dette ikke var nok, annonceres det også, at O’Connor genåbner og vender tilbage til pladeselskabet Virgin Records, hvor det hele i sin tid startede med danske navne som Rune Rask og Troo.L.S.

’Anno XV’ vil fungere som rapperens tiende album. Det udkommer den 28. oktober.

Billetsalget starter den 31. august.

L.O.C.
30. november, Falconér Salen, København
1. december, Arena Fyn, Odense
2. december, Aalborg Hallen, Aalborg
3. december, SCC, Aarhus

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af