Video: Se The xx levere den kølige kærlighedsballade ‘Say Something Loving’ hos Fallon

I sidste uge kunne vi allerede fejre et af årets mest imødesete comebacks, da The xx genopstod i fuldt flor på ‘I See You’ – gruppens første album siden 2012’s ‘Coexist’.

Udgivelsen gav Jamie xx, Romy Madley Croft og Oliver Sim lejlighed til at berige Jimmy Fallons skrå brædder med lidt sødmefulde toner, da de i går aftes svingede forbi for at spille albummets andensingle, ‘Say Something Loving’. En både fintfølende, men samtidig køligt pirrende optræden fra Oliver og Romys skønne vokalsymbiose, der holdes i kærlig snor af den elegante Jamie xx-produktion med sit sporadiske, hjertevarme Alessi Brothers-sample.

Læs også: Top Tracks: Her er ugens ni bedste sange – inkl. The xx

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af