Se Saveus spille ‘Watch the World’ i ultraviolet live-session

Se Saveus spille ‘Watch the World’ i ultraviolet live-session

Saveus udgav i starten oktober singlen ‘Watch the World’, og nu har singlen fået en live-video, hvor man kan se bandet optræde indhyllet i ultraviolet lys.

Forud for udgivelsen af ‘Watch the World’ præsenterede Saveus en række live-videoer på gruppens Facebook-side, hvor seere blev opfordret til at ringe op til et telefonnummer, for derefter at blive ledt igennem en kringlet kodeleg. Det er de UV-malede vægge fra de forskellige live-streams, der ses i videoen.

Selvom ‘Watch the World’I har en storslået lyd, er det egentlig et af de Saveus-numre, der tager tempoet et nøk ned. I live-versionen bliver der dog fyret op under en heftig synthsolo mod nummerets afslutning.

‘Watch the World’ har dystopiske undertoner, og Martin Hedegaard siger om singlen: »Jeg har aldrig følt mig så meget som en betragter, som jeg gør lige nu. Jeg følger bare med, imens vi træder ind i noget der føles som en ny og mørk verdensorden, hvor det, der er populært vinder over det, der er rigtigt. Sangen er egentlig skrevet til mig selv. Det er en reminder til mig selv om, at jeg selv er medskyldig i denne udvikling. Jeg gør ikke noget. Jeg kigger bare på«.

Saveus udgav i januar debut-ep’en ‘Will Somebody Save Us’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af