Her er ni helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. ASAP Rocky, Saveus, Pusha-T og Chvrches.
Her er ni helt nye album, du skal høre i dag
Pusha T.

1. Pusha-T ‘Daytona’

Da Kanye West i sin tid annoncerede, at han ene og alene producerede dette album (og fire andre) gik hele internettet lidt amok. Men der var også en del, der med god grund var skeptiske. Kanye har trods alt lidt af en historie med at annoncere ting, der ender med ikke at blive til noget (kan nogen huske ‘TurboGrafx 16’?), og dels fordi vi ikke hørte noget fra nogen mere troværdige kilder om denne dato. Tidligere på ugen blev datoen bekræftet af Pusha-T’s manager, men så sent som i går skiftede albummet navn. En tumult historie, men albummet er nået frem i tide. Så håber vi bare, at dette også gælder for de fire næste Kanye-album, der udkommer i løbet af den kommende måned.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Chvrches ‘Love Is Dead’

Nuvel, de indledende singler fra ‘Love Is Dead’ har ikke imponeret, og end ikke en duet med The Nationals Matt Berninger formåede at komme helt ind under huden. Men de to første album fra den skotske gruppe er begge stærke popplader, der byder på massevis af fængende synthlines, så man bør altså stadig tage ja-hatten på, når man hører ‘Love Is Dead’.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. ASAP Rocky ‘Testing’

Det virker lidt som om, ASAP Rockys marketingstrategi har drejet sig om at forvirre os så meget som muligt. De mange tracks, han har udgivet op til udgivelsen, har stukket i vidt forskellige retninger. Der har været både nogle af hans mest rå og nogle af hans mest polerede tracks nogensinde, og det har stået på både ultrakorte mini-tracks og et ambitiøst Moby-samarbejde. Hvis han har testet noget, er det nok vores evne til at følge med, men nu er albummet her altså.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Saveus ‘Neuro’

Tidligere på ugen sendte Saveus sine fans ud på en vild internet-skattejagt. Nåede man til vejs ende i denne skattejagt, blev det udmeldt, at ‘Neuro’ ville udkomme i dag. Det er en storladen, ambitiøs måde at annoncere et album, men det læner sig godt op ad Saveus’ musikalske univers, og det cementerer atter, at Saveus var det ideelle valg til at åbne Orange Scene. Hør albummet og find ud af, om musikken er god nok til at bære al den bombast.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. M.I.L.K. ‘Maybe I Love Kokomo’

Blandt popsnobber er der intet, der gør dig mindre cool end at udtrykke kærlighed for The Beach Boys’ 1988-hit ‘Kokomo’, der i modsætning til gruppens mange 60’er-hits ikke rigtig har holdt tidens tand. Det siger folk i hvert fald om den, men den sommerlige sang har nu altså også sin egen kække charme, også selv om man ikke er cool, hvis man kan lide den.

M.I.L.K. har ikke sagt, om navnet på denne ep refererer netop til Beach Boys-sangen, men han bærer i hvert meget af den samme charme. Og han bærer også attituden af en, der er helt ligeglad med, om man lytter til den musik, som eliterne mener er cool.

Læs vores anmeldelse af ep’en HER.

Hør ep’en via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Hong Kong ‘Sundowner’

Efter en lækker optræden på Spot Festival er Hong Kong endelig klar med deres debutalbum. Sprøde synthesizers, catchy hooks og en klassisk laidback Vellness Plader-lyd har dannet fundamentet for det, vi hidtil har hørt fra den charmerende duos fem singler. Oven på dette fundament går de i mange retninger, og især det lyriske univers er spraglet: Lige dele One Two og C.V. Jørgensen befolker deres gribende tekster.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Clairo ‘Diary 001’

Clairo har været lidt af en kontroversiel skikkelse de seneste par måneder. Hun har med sin DIY-æstetik markedsført sig som et self-made internetfænomen, men hendes far er en markant, rig marketing-personlighed. Hvis vi dog lader musikken være i centrum, laver Clairo ganske nydelig soveværelsespop, der på det seneste også er begyndt at lugte lidt af r’n’b. Clairo bruger internettet som åben dagbog, og derfor er det da meget passende, at hendes første ep har fået titlen ‘Diary 001’.

Hør ep’en via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Parliament ’Medical Fraud Dogg’

Dette årti har været lidt af en comeback-æra for funklegenden Goerge Clinton. I 2014 udgav han den over tre timer lange ‘First You Gotta Shake The Gate’ med sit band Funkadelic. Hans andet band, Parliament, udgav deres første album siden 1980, ‘Medical Fraud Dogg’, stort set ud af det blå i tirsdags, og det er halvanden times funkbrag, der også trækker på både Soundcloud-rap, G-Funk og neosoul oven i den klassiske P-Funk-stil.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Juice WRLD ‘Goodbye & Good Riddance’

Hypen omkring Soundcloud-rapperen Juice WRLD eksploderede, da han blev interviewet af Adam22 fra No Jumper og fik en af sine videoer instrueret af Cole Bennet fra Lyrical Lemonade. På rekordtid havde han skrevet kontrakt med Interscope, og i onsdags udkom hans debutalbum ‘Goodbye & Good Riddance’ ud af det blå. Hør det og find ud af, hvorfor denne melodiske rapper har fået så meget buzz på så kort tid.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Vil du have mere? Det er en pakket uge i forhold til udgivelser, og vil du være fuldstændigt opdateret, skal du også tjekke disse:
Petrola 80 og diverse kunstnere ‘Embrace’ (bl.a. Lyra Valenza, Astrid Sonne, Minais B)
Mont Jake ‘EP2’
J Balvin ‘Vibras’
Jenny Hval ‘The Long Sleep’
Wooden Shjips ‘V’
Sudan Archives ‘Sink’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af