Nicki Minaj giver Stephen Colbert røde ører med spontant ‘Barbie Dreams’-remix

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Barbie Dreams’ har givet hele hiphopscenen røde ører, siden sangen fredag udkom som del af Nicki Minajs ‘Queen’-album. Og nu er turen også kommet til Stephen Colbert.

På nummeret remixer Minaj en gammel Biggie-sang, der handlede om alle de r’n’b-sangerinder, New York-rapperen ville i seng med. Men i Nicki Minajs version handler sangen om, hvorfor hun ikke på nogen måde kunne tænke sig at være sammen med nogle af dagens store rapstjerner. Alle fra Drake til DJ Khaled til 50 Cent får saftige stikpiller sendt deres vej.

Nu har Minaj altså gæstet Stephen Colberts talkshow, og selvfølgelig spurgte han ind til ‘Barbie Dreams’. Nærmere bestemt, hvorfor han ikke var nævnt på sangen – hvilken straks fik rapperen til at freestyle et par linjer om ham. Colbert bliver mildest talt chokeret.

I det fulde klip øverst kan du desuden se Nicki Minaj forklare lidt om reaktionerne på sangen – blandt andet er der en rapper, der blev mildt irriteret. Hun nævner ingen navne, men vi gætter på, at ekskæresten Meek ikke blev super glad for Minajs afsløring af, at han stadig sender beskeder til hende.

Eller måske er det notorisk følsomme Drake, der ikke sætter pris på at blive drillet? Eller Young Thug, der allerede har udtrykt sin skuffelse på Twitter, fordi Nicki Minaj anklagede ham for at sjæle hendes kjoler?

Lad spekulationen fortsætte!

Læs også: Nicki Minajs ‘Barbie Dreams har lige kastreret din yndlingsrapper

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af