Brockhampton annoncerer ny dokumentarfilm – går tæt på gruppens succes og Ameer Vanns exit

Brockhampton annoncerer ny dokumentarfilm – går tæt på gruppens succes og Ameer Vanns exit
Brockhampton.

Brockhampton barsler disse dage med deres fjerde studiealbum, ’Iridescence’, der (forhåbentlig – med gruppens tidligere fejlslagne annonceringer in mente) lander senere på måneden. Men det er ikke alt, vi får for pengene i denne omgang. Nu har det amerikanske boyband nemlig også offentliggjort en dokumentarfilm, der er ude den 20. september.

Den kommende dokumentarfilm får titlen ’The Longest Summer in America’ og er instrueret af Dude Heifetz. Brockhampton har delt en trailer for projektet, der afslører, at filmen går helt tæt på kollektivets succes og ikke mindst deres nedtur tidligere på året, hvor medlemmet Ameer Vann blev anklaget for seksuelt misbrug og derfor smidt ud af gruppen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af