Brockhampton sætter dato på ‘Iridescence’ – afslører ny albumtrilogi

Brockhampton sætter dato på ‘Iridescence’ – afslører ny albumtrilogi
Brockhampton på Haven. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Efter Brockhampton i maj smed Ameer Vann ud på grund af anklager om seksuelt misbrug blev gruppens forestående udgivelse ‘Puppy’ udskudt, ændret og siden omdøbt til ‘Iridescence’. Nu er hiphopkollektivet klar med udgivelsesdato og lidt ekstra information om albummet.

Den 21. september – næste fredag – er det 15-sange lange album på gaden. Desuden fremgår det af albumcoveret, at ‘Iridescence’ bliver en del af en ny trilogi døbt ‘The Best Years Of Our Lives’ (som tidligere var titlen på det forestående album…).

Du kan se albumcoveret og tracklisten herunder.

Læs også: Brockhampton annoncerer ny dokumentarfilm – går tæt på gruppens succes og Ameer Vanns exit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af