Her er ugens fem fedeste fester – bl.a. housemesteren Leon Vynehall

Her er ugens fem fedeste fester – bl.a. housemesteren Leon Vynehall
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Både fredag og lørdag kan man opleve en særdeles rutineret duo i form af DJ T.O.M. og Tykmesteren også kendt som Master Fatman. Fredag står de for at sætte gang i Natbar, mens de lørdag rykker pladetaskerne videre til det nye kid i familien, Cecil AM hos Hotel Cecil.

Vi rykker videre til lørdag og en slagkombination fra Kødbyen: Studio Antibes og deres forkærlighed for genrer som balearic, afro og boogie rammer Jolene, mens pladeselskabet The Big Oil Recording Company overtager Bakken med blandt andet debutkoncert fra Atusji og dj-set fra Sekuoia – hertil både visuals og popcorn.

Så er der Stengade, hvor Princess T fejrer 20 år i gamet – det gør hun med et ret vildt lineup, der blandt andet består af Ras Money, Pharfar, Okay Funky, 2000F og StunnGunn.

Til slut tager vi til Culture Box, hvor den britiske housemester Leon Vynehall er hovednavn – varm op med hans Essential Mix for BBC eller nogle af hans udgivelser for prominente pladeselskaber som Rush Hour og Ninja Tine.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af