Pete Davidson joker om Ariana Grande-forlovelsen i ‘SNL’s Weekend Update

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For de fleste er det ingen nyhed, at Pete Davidson og Ariana Grande er blevet forlovet, men komikerens arbejdsplads har jo holdt pause, så selvfølgelig skulle ‘Saturday Night Live’ forbi begivenheden i weekendens sæsonpremiere.

Det skete med et indslag i Weekend Update-segmentet, hvor vært Colin Jost udspurgte Davidson om hans begivenhedsrige sommer.

»Ingen troede på det. Jeg kan heller ikke. Og jeg forstår det. Hun er verdens største popstjerne, og jeg er ham fyren fra ‘SNL’, som alle tror har desperat brug for mere blod«, lyder det indledende, hvorefter Davidson blandt andet gør grin med, at han rent faktisk har fået dødstrusler.

Så er der ægtepagten: »Gud forbyde, at vi slår op, og hun tager halvdelen af mine sneakers«, siger Davidson, som herefter slår over i indslagets mest polariserende joke, som efterfølgende har mødt sin del modstand på de sociale medier: »I nat skiftede jeg hendes p-piller ud med Tic Tacs. Jeg tror på os, men jeg vil bare gerne være sikker på, at hun ikke kan gå nogen steder«. Spørgsmålet er, om det egentligt er noget, man joker med?

Sæsonpremiere på ‘Saturday Night Live’ havde Adam Driver som vært og Kanye West som den musikalske gæst.

Læs også: Adam Drivers forsøg på at spoile ‘Star Wars’ mislykkes grumt i ‘Saturday Night Live’-åbningsmonolog

Læs også: Se Kanye West overtage ‘SNL’ i stort vandflaske-kostume, med ny sang og en politisk tale

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af