Her er ugens fem fedeste fester – Goss-koncert og fødselsdag på Culture Box

Her er ugens fem fedeste fester – Goss-koncert og fødselsdag på Culture Box
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Culture Box fylder 14 år denne weekend, og det fejres selvfølgelig med storslåede fødselsdagsfester både fredag og lørdag. Skal det være mindre elektronisk og mere soulet, så har det nye festkoncept Fløden fredag premiere i Absalon på Vesterbro med Sebastian Bonde bag roret.

Lørdag er det livemusik på Cecil AM, når Goss spiller live med sidste års fornemme ep ‘Homeland Security’, mens Kasper Bjørke, Christian d’Or og Josefine Winding står for dj-tjansen. Vil du have hiphop, giver raphåbet Felix Dicey natkoncert på Rust, og så har Klubb Kengu premiereaften på Ved Siden Af med dj’s fra BunkerBauer og Fast Forward.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af