Se Møs nytårsforsæt og bliv inspireret til at blive et bedre menneske

Se Møs nytårsforsæt og bliv inspireret til at blive et bedre menneske
Mø. (Foto: Fryd Frydendahl)

»New year, new me«. Yeah right…

Nytåret er som oftest holdeplads for brudte løfter i tusindevis, når nytårsforsætter om rygestop, træningsaftaler og så videre bliver kastet ud med rund hånd, mens raketterne springer om ørerne på én.

Men hey, jeg skal ikke være mavesur, bare fordi jeg aldrig kan overholde mine egne (overoptimistiske) nytårsforsæt. har via sin Instagram delt en liste med hele otte nytårsforsætter til 2019, og man kan kun håbe, at hun kan leve op til noget af det. Både for miljøets, musikkens og hendes egen skyld. Det er nemlig nogle universelt ret gode ting at stræbe efter.

Mø vil for eksempel gøre en indsats for at turnere mere miljøvenligt, og så vil hun gerne være mere politisk involveret og bruge mere tid med venner. Samtidig med, at hun ikke vil være mange for at skabe noget utraditionelt –måske med henblik på musikken? Hertil vil hun også gerne lave flere jokes, og så vil hun ikke skynde sig (men stadig arbejde hårdt).

Puha… Det var meget! Det er lige det med tiden. Men hvis Mø kan leve op til bare halvdelen af sine nytårsforsætter, så kan hun altså være mere end tilfreds.

Læs også: Mø på besøg hos Sara Frost i ‘Alle gamer’: »Ej, hvor er det brutalt«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

What are your resolutions this year?

A post shared by (@momomoyouth) on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af