Mø annonceret til Nibe Festival

Mø annonceret til Nibe Festival
Mø. (Foto: Fryd Frydendahl)

I sidste måned kunne Roskilde Festival annoncere, at de har sikret sig et gensyn med Mø på Orange Scene. Nu melder endnu en dansk festival sig på banen – og denne gang er det Nibe Festival, der har scoret den danske verdensstjerne til musikplakaten.

Når rejser til den nordjyske Skalskoven, medbringer hun sit solide ’Forever Neverland’-album fra sidste år, med hvilket hun viste sit værd som solid popsnedker. På festivalen får hun musikalsk selskab af blandt andre Suspekt, The Minds of 99, Gnags, Benal, Saveus og Folkeklubben. Det endelige musikprogram forventes offentliggjort i slutningen af næste måned.

Nibe Festival løber af stablen den 3.-6. juli.

Læs også: De 20 bedste danske album i 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af