Se Hans Philip spille ‘Dagdrøm [1]’ på Roskilde Festival – og hør publikums vilde fællessang

Se Hans Philip spille ‘Dagdrøm [1]’ på Roskilde Festival – og hør publikums vilde fællessang
Foto: Sebastian Appel/Soundvenue

Så du ikke Hans Philips koncert på Arena fredag aften? Synd for dig. Det var nemlig ret fantastisk – »en af den slags magiske Roskilde Festival-koncerter, man sent vil glemme«, som det lyder i vores seksstjernede anmeldelse.

Nu er der dog (lidt) godt nyt til dem, der ikke overværede den tidligere Ukendt Kunstner-frontmands bare anden solokoncert: DR har optaget en livevideo fra showet, og her kan man se Philip spille ‘Dagdrøm [1]’ fra debutalbummet ‘Forevigt’ i sin fulde længde.

Se videoen hos DR HER og hør det massive publikums ret vilde fællessang.

Læs anmeldelse: Hans Philip på Roskilde Festival

Læs også: Roskilde Festival: Publikum fælder dom over Hans Philips Arena-koncert

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af