Dagens must hear: Den unikke popkomet Clairo har udgivet sit debutalbum

Dagens must hear: Den unikke popkomet Clairo har udgivet sit debutalbum
Clairo.

Udgivelsesplanen er stadig lidt i sommerdvale, så vi venter lige en uge med at skyde vores faste fredagsguide til de bedste nye udgivelser i gang igen. Der er dog lige ét album, ude i dag fredag, som fortjener en anbefaling: Clairos debutalbum ‘Immunity’.

20-årige Claire Cottrill har haft en lidt anderledes start på karrieren end så mange andre.

Hun blev først kendt på Youtube, hvor hun ærligt og uden filter blotlagde sin teenagetilværelse, hvad enten den var kedelig, hjerteknust eller euforisk. Musikken var hele tiden en del af pakken, og sangen ‘Pretty Girl’ og dens hjemmelavede webcam-video blev så et hit i 2017. Siden er det kun gået én vej for Clairo, der har slået sig op på en unik form for lo-fi-pop, der nåede en midlertidig tinde med debut-ep’en ‘Diary 001’ i midten af 2018.

Nu er debutalbummet ‘Immunity’ altså ude, og singler som ‘Closer To You’ har vist, at Clairo er klar til at udbygge sit udtryk til noget lidt mindre skrabet, men uden på nogen måde at give kast på den intimitet, som gennemsyrer hendes univers.

Læs også: Hold øje med Clairo: Teenageren, der bruger internettet som en åben dagbog

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af