Rihanna udskælder Trump efter masseskyderi i El Paso: »… det er lettere at få en AK-47 end et VISA!«

Rihanna udskælder Trump efter masseskyderi i El Paso: »… det er lettere at få en AK-47 end et VISA!«
Rihanna. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for FENTY PUMA by Rihanna)

I weekenden fandt et masseskyderi sted i en Walmart-butik i El Paso, Texas. 20 mennesker blev dræbt og 26 sårede. Præsident Donald Trump tyede efterfølgende til Twitter med en meddelelse om hændelsen, der ifølge Trump var »en gerning af fejhed«.

Beskrivelsen faldt ikke i god jord hos Rihanna, der lagde Trumps udmelding ud på Instagram med kommentaren: »Um… Donald, du stavede ’terrorisme’ forkert!«. Rihanna fortsætter: »Forestil dig en verden, hvor det er lettere at få en AK-47 end et Visa! Forestil dig en verden, hvor de bygger en mur for at holde terroristerne I AMERIKA!«.

Det er ikke første gang, Rihanna og Trump har krydset klinger. Efter Trump i efteråret brugte Rihannas musik i forbindelse med det amerikanske midtvejsvalg, måtte Rihanna udsende en såkaldt cease and decist, der forbød Trump at benytte nummeret.

Læs også: ASAP Rocky løsladt forud for dom efter pres fra USA – Trump fejrer på Twitter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af