Kanye West tager på far/søn-udflugt i den første officielle musikvideo fra ‘Jesus Is King’

Kanye Wests nyreligiøse konceptalbum ‘Jesus Is King’ har gået sin sejrsgang siden udgivelsen 25. oktober. Samtlige af albummets 11 numre strøg direkte ind på den amerikanske singlehitliste Billboard 100 med ‘Follow God’ som topscorer på sidste uges 7. plads.

Over weekenden udgav West den første officielle musikvideo fra ‘Jesus Is King’, og den er altså til ‘Follow God’ på trods af, at nummeret kun varer et minut og 45 sekunder.

»I was screaming at my dad, he told me: ‘It ain’t Christ-like’«, synger West i sangen, og netop derfor har han altså valgt at invitere ingen ringere end sin egen far, Ray West, med i musikvideoen. Her er far og søn hoppet i to ret bemærkelsesværdige køretøjer – det ene ligner en slags tank? – mens de kører rundt i smukke, øde omgivelser omkring West Juniors enorme ranch i Wyoming

Videoen sluttes af med en besked fra Kanye, hvor vi får et lille indblik i forholdet til far West: »Det tog mig 42 år at indse, at min far er min bedste ven. Han spurgte mig: ‘Hvor mange hektarer er det her’. Jeg svarede 4.000, og han svarede med bare disse tre ord: ‘En sort mand?’«

Det lader altså til, at Kanyes nyfundne forhold til den ‘himmelske fader’ også har bragt ham tættere på sin jordiske af slagsen.

Læs også: Sløj brunch til Kanye West-event får internettet til mindes Fyre Festival-ostemaden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af