Beyoncé afslører sine go-to-karaokesange

Beyoncé afslører sine go-to-karaokesange
Beyoncé. (Foto: Mark Wilson/Getty Images)

Det hører efterhånden til sjældenhederne, at Beyoncé giver interviews, men til britisk Elles nye januarmagasin, som hun pryder forsiden af, har hun nu besvaret spørgsmål stillet af ‘helt almindelige kvinder’.

Interviewet er lavet i anledning af Beyoncés nye Ivy Park-linje med Adidas, som hun da også fortæller lidt om inspirationen bag. Derudover kommer vi igennem emner som rollen som kvindelig direktør og instruktør (på ‘Homecoming’), kropsbillede, og sågar hvorvidt hun stadig handler i supermarkedet Target og går tur i sit søndagstøj – hvilket hun kan bekræfte, at hun gør.

Vigtigst af alt afslører stjernen dog også svaret på det spørgsmål, vi alle har undret os over de forgangne 20 år. Hvilken karaokesang ville selveste Queen B vælge, hvis hun pludselig befandt sig på Sams Bar eller noget lignende en våd fredag aften?

Er det mon den evigt modulerende ‘Love On Top? Eller måske den hånddans-inspirerende ‘Single Ladies’?

Nej, det er såmænd noget så uventet som Rupert Holmes’ softrock-slasker  ‘Escape (The Piña Colada Song)’ og Eagles-klassikeren ‘Hotel California’. »Guitarsoloen er min jam«, udtaler Beyoncé om sidstnævnte.

Nok ikke lige hvad man havde forventet af dronningen af power-r’n’b, men det må da afprøves. Beyoncé ved som bekendt altid bedst, og man kan nok heller ikke være i tvivl om, at hun nok skulle naile begge sange.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af