Jamaika annoncerer udgivelsesdato for ny ep ‘Dedikeret’

Jamaika annoncerer udgivelsesdato for ny ep ‘Dedikeret’
Jamaika. (Foto: Samy Khabthani)

Efter en turbulent december måned hvor Jamaika blev efterlyst af politiet og siden anholdt, er rapperen nu klar til at udgive sin nye ep, ‘Dedikeret’, som han annoncerede, mens han var på flugt fra politiet.

Ligesom sidst års ‘Nordsiden’, som vi kårede til et af årets bedste danske album, lander ‘Dedikeret’ ved midnat 1. januar. Ep’en består af otte numre, produceret af Jamaikas faste partner Mike Lowrey, og tæller blandt andet de allerede udgivne singler ‘Holdet’ ft. Node, ‘Ufødte‘ og ‘Protokol‘.

Jamaika er fortsat varetægtsfængslet efter mere end en måned bag tremmer. Rapperen har tidligere siddet i fængsel flere gange. Han blev senest løsladt i juni 2018 efter at have siddet inde i et par år.

»Det vigtigste har været at droppe kriminaliteten. Først og fremmest. Før alt det andet. Du kommer på et tidspunkt til et sted i livet, hvor du må gøre op med dig selv, hvad du vil. Og heldigvis så valgte jeg musikken«, udtalte han dengang til Soundvenue i et interview.

View this post on Instagram

01.01.20♠️

A post shared by ACE (@jamaikaofficiel) on

View this post on Instagram

Jamaika – Dedikeret ude 01.01.20♠️

A post shared by Def Jam Recordings Denmark (@defjamdenmark) on

View this post on Instagram

Jamaika – Dedikeret ude 01.01.20♠️

A post shared by Def Jam Recordings Denmark (@defjamdenmark) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af